Over mij

Over mij

Ik ben ruim 25 jaar actief in de zakelijke dienstverlening. De laatste 15 jaar daarvan is in de financiële dienstverlening geweest. Voordat ik zelfstandig werd, nu 5 jaar geleden, ben ik 10 jaar werkzaam geweest binnen de lokale Rabobanken in het bedrijvensegment in verschillende functies.

Wat mij kenmerkt is dat ik naast de ondernemer ga zitten alsof ik mede vennoot of mede eigenaar ben. Door zelfstandig te gaan ben ik nog beter gaan begrijpen wat een ondernemer beweegt en hoe een ondernemer denkt. Ik geloof dat het stapelen van verschillende financieringsvormen de toekomst is en daar wil ik graag mijn steen(tje) aan bijdragen.

Door mijn ervaring binnen het banksegment ben ik in staat om voor ondernemers de best mogelijke voorwaarden voor mijn klanten uit te onderhandelen. Omdat ik partner ben bij Cygnus Finance Support heb ik bovendien de toegang tot alle financieringsmogelijkheden en kan ik voor u als klant de beste financieringsoplossing vinden.

Naast het advieswerk en het begeleiden van zowel ervaren als ook startende ondernemers heb ik me gespecialiseerd op het vlak van Crowdfunding. Deze relatief nieuwe vorm van financieren heeft veel meer in zich dan alleen het geld verstrekken. Door me aan te sluiten bij het landelijke netwerk van BD Lease ben ik in staat geweest om voor mijn klanten onderscheidende voorstellen aan te bieden als het gat om Lease. Landelijke en scherpe afspraken liggen hieraan ten grondslag. Dit netwerk bestaat uit 25 lease adviseurs die opgeteld een sterke inkoopkracht hebben en daarmee de beste voorwaarden uit de wacht slepen ten gunste van de klant.

Partner bij

Intermediar bij

Coach bij

Ralph Wijnands Financieel Directeur en mede-eigenaar van ACB Solutions in Horst aan de Maas.

Stephan ken ik al jaren. Hij kent mij en mijn bedrijf en hij staat aan mijn kant.
Dat geeft mij een goed gevoel.

Advies

Cristijan Kuijpers Eigenaar van Hap Inn (catering/lunchroom) in Eindhoven.

De bemiddeling van de autolease verliep snel, alles ging volgens afspraak en het tarief was verrassend scherp. En daar is het je als ondernemer om te doen.

Leasing

René Kivits Eigenaar van 2 Telecom-zaken in Noord-Limburg

Toen de traditionele kredietverstrekkers het lieten afweten, kregen wij de kans te werken met een partij die snel schakelt. Stephan Keijzers van Keijzerstaete Finance & Leasing liet ons inzien dat er meer financieringsmogelijkheden zijn dan de bank.

Crowdfunding

Website door Aandachttrekkers