Crowdfunding

Crowdfunding

Nieuwe vormen van financiering: nieuwe kansen voor ondernemers!

Een populaire financieringsvorm nieuwe stijl is Crowdfunding. Geld lenen of beschikbaar krijgen van een grote groep bekenden en onbekenden via een online crowdfundingplatform. Steeds meer midden- en kleinbedrijven zien Crowdfunding als de juiste alternatieve oplossing voor hun financieringsbehoefte. De groei die Crowdfunding de laatste jaren heeft doorgemaakt onderstreept dit. Keijzerstaete Finance & Leasing heeft, ook als het gaat om Crowdfunding, ervaring en dé contacten.

Door intermediair te zijn bij OnePlanetCrowd, Collin Crowdfund en Geldvoorelkaar zijn wij in staat om snel te schakelen. De korte lijnen zorgen voor een snelle doorloop. Ervaring leert dat 100% van de goedgekeurde aanvragen slagen er in om het beoogde bedrag gefund te krijgen.

De voordelen van Crowdfunding op een rijtje:
1. Het creëren van zichtbaarheid
2. Gemakkelijke publiciteit
3. Het opbouwen van een band met investeerders
4. Testen van belangstelling in je product of dienst
5. Het ontvangen van feedback
6. Mogelijkheid tot combinaties van financiering
7. Opstap tot een grote investeerder

René Kivits Eigenaar van 2 Telecom-zaken in Noord-Limburg

Toen de traditionele kredietverstrekkers het lieten afweten, kregen wij de kans te werken met een partij die snel schakelt. Stephan Keijzers van Keijzerstaete Finance & Leasing liet ons inzien dat er meer financieringsmogelijkheden zijn dan de bank.

Crowdfunding

Website door Aandachttrekkers