Leasing

Financiering via leasing: u houdt ruimte om te ondernemen

De meeste mkb-bedrijven willen geld lenen om hun werkkapitaal te financieren. U kunt ook ‘geld lenen’ door bedrijfsmiddelen te huren of te leasen. Denk aan bedrijfsauto’s en wagenparken, maar ook aan printers, servers, graafmachines, vrachtwagens, grote en kleine machines, medische apparatuur, etc.

Bij veel bedrijfsmiddelen is een sale&leaseback, huur- of leaseconstructie mogelijk, waardoor er meer financiële ruimte om te ondernemen gecreëerd wordt.

Keijzerstaete Finance & Leasing is bijzonder enthousiast over leasing als financieringsmogelijkheid. Doordat u uw betalingen spreidt, blijft uw liquiditeitspositie goed. U blijft meer ‘in control’ over uw eigen cashflow.

Keijzerstaete Finance & Leasing is partner bij BD Lease. BD Lease is sinds 1997 als onafhankelijk tussenpersoon actief op het gebied van Leasing. Dit biedt een landelijke netwerk met een grote inkoopkracht in dit segment. Door de intensieve samenwerking met 21 banken en maatschappijen bent u bij BD Lease altijd verzekerd van de scherpste tarieven tegen de best mogelijke voorwaarden. Kijk voor meer informatie op: www.bdlease.nl

Lees meer

Cristijan Kuijpers Eigenaar van Hap Inn (catering/lunchroom) in Eindhoven.

De bemiddeling van de autolease verliep snel, alles ging volgens afspraak en het tarief was verrassend scherp. En daar is het je als ondernemer om te doen.

Leasing

Website door Aandachttrekkers